Sisterssslove

BEDRIJVEN

Voor bedrijven hebben wij ook diverse mogelijkheden om origineel uit te pakken, heeft jouw bedrijf wat te vieren, is er een jubilaris, wil je je werknemers extra in het zonnetje zetten? Wij bieden unieke, persoonlijke en op maat gemaakte cadeaus en in jouw huisstijl, zodat jij kan verrassen. Stuur ons een berichtje en wij denken graag met je mee!

Sisterssslove!

Verrassing!

Waardering, een schouderklopje, een persoonlijk presentje zorgt ervoor dat mensen zich gewaardeerd voelen. Een klein gebaar gaat ver!

Waardering

Huwelijk

Geboorte

Verjaardag

Presentje

Jubilaris

verkoop styling

mini make-over

Wij helpen graag met het (verkoop) stylen van jouw woning. Wij maken de woning frisser en zorgen voor een mooie en rustige indruk welke een zo breed mogelijk publiek zal aanspreken. Wij bieden accessoires aan, welke voor een maand gehuurd kunnen worden, zodat de woning aantrekkelijk is voor potentiele kopers tijdens bezichtigingen. Is de koop rond, dan komen wij de accessoires weer ophalen! Is de woning na een maand nog niet verkocht dan kan je verder huren. Wij zorgen ervoor dat jouw huis de juiste sfeer uitademt zodat hierdoor het maximale rendement uit de verkoop van de woning kan worden gehaald, de woning kan een waardestijging van 10% opleveren. Geen kosten door meubilair (tijdelijk) te transporteren, vervangen en op te slaan. Door een (mini) accessoire make-over maken wij met kleine aanpassingen het interieur in een mum van tijd klaar voor de verkoop. Een kleine investering met een groot resultaat! Snellere verkoop & meer opbrengst.
 
Wist je dat wij ook de woning opruimen, organiseren en schoonmaken.
 
Verkoop styling levert meer op dan het kost!
 
STYLING 
♡ verkoop styling (gebruik van jouw meubels en accessoires & wij voegen accessoires toe) excl opruimen & sorteren €5 euro per2 
 
STYLING & MORE
♡ verkoop styling (gebruik van jouw meubels en accessoires & wij voegen accessoires toe) incl.opruimen/sorteren en/ of schoonmaak Stuur ons een berichtje voor een prijs op maat 
 
Meer informatie? Stuur ons een berichtje.
 
Voor meer informatie over onze schoonmaak, zie ook onze website onder het menu “schoonmaak”.
 

kleine investering met een groot resultaat!

KvK 82143633

Kerstpakketten Sistersss hampers

Dit jaar heeft Sisterssslove ook kerstpakketten. Kerst is hét moment voor het geven van een uniek cadeau en wij zijn graag onderdeel van dit moment. Wij een aantal unieke & trendy pakketten, maar een pakket op maat is uiteraard ook mogelijk. Wij denken graag met je mee en waar nodig nemen wij het van A-Z uit handen. Onze persoonlijke aandacht staat centraal, denk aan bezorgen in kerstsfeer of een persoonlijk bedank briefje. Pakketten op thema of persoon, zijn allemaal mogelijkheden. 

Wil je alvast meer informatie, een offerte opvragen of jouw kerstpakketten reserveren, neem contact met ons op via sisterssslove@gmail.com of bel 06 11269681.

Liefs,
de Sistersss
IMG-20201207-WA0032