Sisterssslove

Contact

&
Veel gestelde vragen

Hoe je ons kunt bereiken
Wij zijn op afspraak geopend

FAQ

Vind hier een antwoord op de meest gestelde vragen

Via een chatbericht op Insta en Facebook. Maak je hier geen gebruik van dan kan je een e-mail sturen naar sisterssslove@gmail.com. Zie ook onze gegevens op onze contact pagina.

In onze shop vind je ook een aantal producten. Omdat veel items uniek & op maat zijn vind je hier een kleine selectie.

Wil je het laten bezorgen in de omgeving Epe, Apeldoorn, Heerde, dan doen wij dit in overleg met jouw. Voor bezorging maken wij gebruik van DPD en hier geldt een bezorg termijn van 1 a 2 dagen.

Ophalen bij ons kantoor in Epe is ook mogelijk. 

Heb je vragen over je bestelling m.b.t de levertijd, stuur ons gerust een berichtje.

Dit kan zeker en wij doen ook een persoonlijke tekst van jou op het kaartje

Voor leveren geldt; brievenbus bezorgen 4,20 en een pakket 6,45. Bij leveren in omgeving Epe, Apeldoorn en Heerde zal dit altijd in overleg gaan, we proberen zoveel mogelijk ritten te combineren om de kosten voor jou laag te houden

Wij kunnen voor elke gelegenheid een cadeau samenstellen, maar ook o.a. naamslingers, kaartje op hout, portret tekeningen, thema feesten, styling advies, schoonmaak en nog veel meer. Op onze instapagina zie je veel inspiratie voorbeelden, ben je ergens naar op zoek, stuur ons een bericht en wij gaan voor je aan de slag. Wij hebben ook onze Sisterssslijn, dit is een vast assortiment, van o.a. kaarthouders met kaartje en bloemen & peg dolls.

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor jouw medewerkers, wil je ze bedanken, je waardering laten blijken, is er iemand jarig? Ook aan bedrijven leveren wij cadeaus. 

In overleg in Epe in ons kantoor, Heerde, Apeldoorn of Veessen, stuur ons een chatbericht via instagram of facebook of e-mail naar sisterssslove@gmail.com

Wij leveren door heel Nederland, maar leveren in andere landen is ook mogelijk. Neem contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden bespreken.

Stuur een bericht via Instagram, Facebook of Linkedin. Je kan ook een e-mail sturen naar sisterssslove@gmail.com of stuur een berichtje naar 0611269681

Jouw mening is waardevol, wij hebben service hoog in het vaandel staan. Daarom kun je met vragen altijd bij ons terecht, zo weten wij wat er speelt bij onze klanten en waar we nog iets kunnen verbeteren. Stuur ons een chatbericht via Instagram of Facebook of stuur ons een e-mail,  Zie ook onze contactgegevens. 

Wij sturen jou binnen enkele dagen een betaalverzoek via instagram. Is dit niet mogelijk dan sturen wij een betaalverziek via de e-mail, FB of 06.

sisterssslovers

"we love our sisterssslovers...”

“Super leuk pakje gescoord voor mijn lieve kleine meid, heel erg blij mee & kijk hoe leuk ingepakt. Top service, dank jullie wel”

“Ooo ik heb weer een vrolijk pakketje van jullie ontvangen! Dank je wel voor alles en de lieve kaartjes. Een vrolijk cadeau om te geven zondag!”
Top service, precies op wensen samengesteld. persoonlijk en klantgericht op alle vlakken. dol gelukkig met mijn aangeschafte producten. van bestelling tot berzorging duidelijk met zorg gedaan. enorme aanrader
"Pakketjes mooi op tijd aangekomen. Mijn zus was blij verrast. Dank voor jullie leuke cadeautjes”

"Bedankt Sisterssslove voor mijn leuke bestelling"

“Het pakketje is aagekomen bij onze nicht en ze is helemaal blijf!”
Ga zo door met jullie super service!.