Sisterssslove

Schoonmaakservice

schoonmaak

Wij zijn echte aanpakkers. In de bakkerij van onze ouders moesten wij al vroeg aan de schoonmaak. Tijdens onze styling opdrachten krijgen wij er een kick van om de ruimte fris & schoon achter te laten. Het gaat ons om de gehele beleving. Met onze schoonmaakservice kan jij kiezen uit een aantal pakketten.

Boek je bij ons een schoonmaak dat krijg je een echte Sisterssslove beleving!

Wij gaan net een stapje verder. Wij nemen dat ene plekje achter die kast mee, wil je jouw lamellen goed schoon hebben of eindelijk die schimmel uit de badkamer? Wat je wensen ook zijn wij gaan aan de slag. 

Na afloop kaarsjes aan & een cadeautje, dat is onze Sisterssslove beleving. 

Liefs de Sistersss

verhuis, verbouw, verhuur & verkoop schoonmaak

Ga je verhuizen en wil je jouw oude huis schoon achterlaten of wil je jouw nieuwe huis schoon & fris hebben voordat je erin gaat. Wij nemen dit graag uit handen en zorgen voor een grondige schoonmaak. Verbouwen geeft troep. Wij ruimen dit graag op.

feest schoonmaak

Naast dat wij goed zijn in feestjes en evenementen organiseren, ruimen wij met liefde ook de troep op en maken alles weer brandschoon. Heerlijk! Kan jij lekker uitslapen!

schoonmaak op maat

Waar heb jij behoefte aan? Laat het ons weten en neem contact met ons op. Ook maandelijkse schoonmaak is mogelijk.

grote schoonmaak

Een grote schoonmaak, dit kan gaan om een jaarlijke schoonmaak, de voorjaars schoonmaak of bijvoorbeeld een school dat even lekker een frisse wind erdoor heen wil laten gaan. Alles is mogelijk. Wij zorgen ervoor dat alles fris ruikt en grondig schoon is. Als je wilt kunnen wij vaker per jaar bij je langskomen voor een grondige schoonmaak. Zo heb je geen vaste schoonmaakhulp nodig.

zwangerschaps schoonmaak & sisterssslove kraamhulp

Wij, met z,n drieen hebben 10 kinderen en weten alles van de behoefte om schoon te maken tijdens je zwangerschap, heb jij dit ook? Heerlijk! Ga lekker je huis schoonmaken. Herken jij dit niet? Of ben je niet in de mogelijkheid om het te doen. Wij doen het met liefde voor jou, zodat je baby in een schoon huis komt en jij je visite kan ontvangen in een schoon & fris huis. Wil je dat wij de boel versieren? Ook dat doen wij. Wanneer de kraamhulp weg is en je moet rusten & herstellen, maar ook veel andere zaken & gevoelens op je af komen, ook dan helpen wij graag met organiseren, opruimen en ondersteunen, laat ons weten waar je behoefte aan hebt.

hoe werkt het?

Wij zijn zowel zakelijk als privé beschikbaar. Laat ons jouw wensen weten. Wij maken afhankelijk van jouw wensen, de grote van de schoonmaak en de vuilgraad van de ruimte een prijs. Denk gemiddeld aan een prijs tussen de 75 en 400 euro.  Wanneer wij een prijs afspreken, hou rekening met een marge van maximaal 25%.  Wij maken een zo goed mogelijke inschatting, maar het kan voor komen dat er meer werk is dan verwacht.

Voor de afstand rekenen wij per kilometer 0,25 cent vergoeding.

Wat mag je verwachten?

Wij pakken je woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamers en toilet echt goed aan. Heb je nog meer wensen, laat het ons weten. 

Wat doen wij tijdens de schoonmaak van jouw woning. 

Stofzuigen, stof & vet vrij maken, ontkalken en schoonmaken, keukenkastjes van buiten en op verzoek van binnen, koelkast van buiten en op verzoek van binnen, ramen van binnen. Op verzoek ook buiten, waar we bij kunnen. Op verzoek maken wij ook de oven schoon, maar kunnen niet garanderen bij hardnekkige vuil dat hij geheel schoon wordt.

Wanneer er lamellen hangen, graag van te voren aangeven en of deze ook schoongemaakt mogen worden. Dit kost ons meer tijd en moeten wij apart berekenen. Zijn er nog andere wensen? Denk aan het bed opmaken, sorteren, graag van te voren aangeven, zodat wij een goede schatting van onze prijs en uren kunnen bepalen.

Zware items, zoals een kast, bed en bank worden iets naar voren gehaald en erachter schoongemaakt en waar mogelijk zuigen wij eronder.

Indien mogelijk lopen we aan het einde van de schoonmaak samen een rondje door jouw huis om de werkzaamheden af te stemmen en een nacontrole uit te voeren. 

Wil je dat wij organiseren, opruimen of stylen, ook dit is mogelijk, stuur ons gerust een berichtje.

Neem contact op via 06 11269681 of mail naar sisterssslove@gmail.com

Bij annulering binnen 2 weken brengen wij 15% in rekening. Annuleer je binnen 24 uur dan brengen wij 30% in rekening. Tenzij onderling anders is afgesproken, denk aan een (eerdere) bevalling.

Wij doen er alles aan om jouw huis fris & schoon te maken. Met veel passie & liefde gaan wij aan de slag. 100% schoon kunnen ook wij niet garanderen. Er kan altijd een plekje worden vergeten, maar je huis zal met heel veel liefde aangepakt worden.

wij zijn niet aansprakelijk voor beschadigingen.

Opruimen & Organiseren

Geen tijd om je huis op orde te krijgen, laat je gezondheid dit niet toe of wil je jouw huis verkoop klaar maken. Wij helpen je graag om een netjes en opgeruimd huis te krijgen, zodat jij rust hebt. Wij trekken alles weer strak en zorgen waar nodig voor orde in chaos. Stuur ons een berichtje zodat we samen de mogelijkheden bespreken.

 

onze schoonmaak is een echte beleving

Wij zorgen voor een complete beleving. 

Daarom Sisterssslove

liefde

Kaarsje aan, lekker geurtje. Het gaat om de gehele beleving

aanpakkers

Wij zijn niet bang om vies te worden

details

Elke hoekje en gaatje nemen wij mee

Sisterssslovers

“lieve Sistersss, IK BEN ZO BLIJ EN DANKBAAR. Ooooh, wat was het veel werk voor jullie...maar wat een verschil! We durven bijna niets aan te raken en rond te lopen, hihi, zo fris en schoon is het nu
Super dikke dank, nogmaals! ”
“WOW wat een beleving.”


“ik vraag me bij jullie altijd af; Hoe dan?!? Zijn jullie illusionisten?!? Zo satisfying!
“Mijn huis is echt schoon!! Bedankt voor al jullie harde werk.”

Contact

Neem contact met ons voor meer informatie

sisterssslove@gmail.com

06 – 11269681

of stuur een berichtje via instagram of facebook

Jemako & karcher

Wij werken voornamelijk met de producten van Jemako en Karcher. Wij nemen zelf onze producten mee, enige wat wij nodig hebben is een stofzuiger & krukje.

Jemako https://www.jemako-shop.com/brenda-annelies/

© 2021 All Rights Reserved.